ВЖЕ В ПРОДАЖІ!!! Автомобільні компресорні холодильники OSION



Компанія «4х4 Офф-роуд Центр» пропонує до Вашої уваги нову групу товару для любителів активного відпочинку — автомобільні компресорні холодильники OSION!

Незалежно від тривалості вашої подорожі, на автомобілі або на яхті, у спеку охолоджені продукти та напої завжди доречні. Допоможе у вирішенні цієї проблеми портативний компресорний холодильник OSION. Він не тільки охолодить продукти, які ви візьмете з собою в поїздку, але й заморозить свіжий улов, поки Ви зніматиметеся з якоря або прибиратимете кемпінг.

Нова серія холодильників OSION із внутрішнім корисним об'ємом 30 та 45 літрів, має компактні розміри та невелику вагу. Холодильник може працювати від різних джерел електроенергії як від 12/24Вт, так і від 120/240Вт, необхідні адаптери поставляються в комплекті з холодильником! Різні комбінації холодильного відсіку дозволяють розмістити в ньому повний набір для пікніка або до 64 (!) банок пива об'ємом 330 мл (об'єм 45 л). Можливий діапазон температур контролюється цифровим керуванням і коливається від +8 до -18 градусів за Цельсієм при температурі навколишнього середовища +32 градуси. У разі недостатньої вентиляції або високої зовнішньої температури спеціальний індикатор підкаже власнику змінити місце встановлення холодильника, а вбудоване реле відключить споживання електроенергії при падінні напруги нижче за допустиму в акумуляторній батареї. На підтвердження високої якості холодильник OSION має повну гарантію на 12 місяців.better buy watches replcia watches


Роздрібна ціна:

  • BCD-30 – 680$ (30л, чохол та адаптер на 220Вт в комплекті)
  • BCD-45 – 720$ (45л, адаптер на 220Вт в комплекті)

 Детальний опис із функціями, властивостями та характеристиками Ви можете завантажити у вигляді PDF.

Всі новини